top of page
Search
Writer's pictureSprinten

Fiecare kilometru conteaza pentru ei

Fundatia PRO AM Events va implementa proiectul SPRINTEN la nivelul comunitatii sportive pasionate de ciclism si alergare, in cadrul evenimentelor coordonate de MPG.

Fiecare participant adult care se inscrie si participa la competitiile Riders Club – www.ridersclub.ro  si RUNFEST – www.runfest.ro contribuie implicit si la acest proiect social. Sumele vor fi donate intr-un cont special destinat implementarii solutiilor medicale pentru cauzele sociale sustinute de SPRINTEN sunt alocate pe baza solicitarilor primite si a evaluarilor managementului proiectului.


Prin simplul fapt ca oamenii aleg sa se bucure de libertatea lor de miscare, vor putea oferi sprijin copiilor cu deficiente motorii dandu-le sansa de a trai la randul lor aceasta minunata experienta.

Aceasta cauza poate fi sprijinita de orice persoana fizica, companie sau asociatie si fundatie in diferite moduri, precum donatii, voluntariat si diferite actiuni punctuale. Fiecare ciclist sau alergator, membru al Riders Club sau/si RUNFEST va putea face sport dar si voluntariat pentru a strange cat mai multe donatii de la sustinatori, rude, prieteni si colegi in numele unui copil care are nevoie de pasul sau SPRINTEN.


Create Relevant Content

Cazurile care solicita ajutor prin proiectul SPRINTEN vor fi selectate cu atentie, astfel incat sa se asigure ca fiecare copil implicat in program va beneficia de tratamentul potrivit si i se va asigura tot suportul de care are nevoie.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page