top of page
Search
  • Writer's pictureSprinten

SPRINTEN pentru copii!

Tu ce ai face daca copilul tau nu ar putea sa mearga?

In Romania sunt peste 10.000* de copii pentru care firescul pas si zburdalnica alergare cotidiana raman doar vise frumoase, acestia fiind afectati in miscare sau imobilizati din diferite cauze, fie aparute din nastere fie pe parcursul vietii, ca urmare a unei boli sau a unui accident. Pentru multi dintre ei ar putea exista solutii.


SPRINTEN este un proiect social dedicat copiilor cu deficiente motorii, care a luat fiinta din dorinta de a le oferi cat mai multor micuti sansa de a se bucura de o copilarie din care nu lipsesc jocurile Baba Oarba si De-a v-ati ascunselea, aventurile cu bicicleta sau intrecerile sportive.

Pentru a deschide drumul SPRINTEN si-au dat mainile reprezentantii Fundatiei PRO AM Events, alaturi de echipa energica a MPG, echipa de creatie cu suflet a agentiei DDB Romania, parte a The Group, precum si multi profesionisti, specialisti si oameni de exceptie, care daca nu ar fi… nu am mai avea ce povesti.

Create Relevant Content

Writing a blog is a great way to position yourself as an authority in your field and captivate your readers’ attention. Do you want to improve your site’s SEO ranking? Consider topics that focus on relevant keywords and relate back to your website or business. You can also add hashtags (#vacation #dream #summer) throughout your posts to reach more people, and help visitors search for relevant content.

Blogging gives your site a voice, so let your business’ personality shine through. Choose a great image to feature in your post or add a video for extra engagement. Are you ready to get started? Simply create a new post now.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page