top of page

Cine suntem?

SPRINTEN este un proiect social destinat copiilor care suferă din cauza unor deficiențe locomotorii. Scopul acestui proiect este să susțină financiar terapia absolut necesară a unor cazuri medicale grave, care nu pot fi susținute de familii. Dorim astfel să oferim acestor copii o șansă reală de a se recupera, de a-și trăi copilăria, de a se bucura de mișcare, de a avea acces la educație și la o viață decentă.

SPRINTEN este un proiect de responsabilitate socială al Fundației PRO AM Events și susținut de ACS MPG (www.mpg.com.ro), coordonatorul unora dintre cele mai importante evenimente sportive pentru amatori, desfășurate la nivel național.

Conceptul SPRINTEN pleacă de la ideea că sutele de kilometri parcurse pe traseele de ciclism și alergare sau pe terenurile de tenis pot deveni mii de speranțe și vise împlinite. Fiecare sportiv amator poate contribui la susținerea acestor cauze, prin mijloacele puse la dispoziție pe website-ul SPRINTEN, cât și prin intermediul înscrierii la oricare dintre evenimentele care ne susțin.

Cauză

Cauzele pe care le susținem sunt alese cu atenție de managementul proiectului și la recomandarea partenerilor și specialiștilor în domeniu.

Prin proiectul SPRINTEN am ales să ajutăm copii cu dizabilități locomotorii să se bucure de mișcare și să aibă șansa la o viață normală.

Our Mission

Cu ce ne ocupăm?

Scopul acestui proiect este să susțină financiar terapia absolut necesară a unor cazuri medicale grave, care nu pot fi susținute de familiile lor. Dorim astfel să oferim acestor copii o șansă reală de a se recupera, de a-și trăi copilăria, de a se bucura de mișcare, de a avea acces la educație și la o viață decentă.

FII SPRINTEN!

Sprijină cauzele noastre!

Evenimente

Proiectul SPRINTEN este implementat în cadrul evenimentelor coordonate de ACS MPG și se adresează tuturor sportivilor amatori din cadrul celor mai mari comunități din România de jucători de tenis, cicliști sau alergători.

bottom of page