top of page

Alege să fii SPRINTEN

Cum poți să ajuți?

Participă la evenimentele sportive din calendarul general ACS MPG (www.mpg.com.ro), bucură-te de sport și de experiențe unice și doneză pentru terapia copiilor cu dizabilități locomotorii. Donațiile se pot face la înscrierea în evenimente sau direct pe platformă.

Conceptul SPRINTEN pleacă de la ideea că fiecare sportiv amator se poate bucura de experiențe minunate legate de pasiunea pentru sport și, în același timp, poate contribui la susținerea terapiei unor copii cu deficiențe locomotorii grave și situații financiare precare, prin mijloacele puse la dispoziție de această platformă online sau direct, prin intermediul participării la evenimentele care susțin acest proiect.

Fondurile strânse în cadrul evenimentelor sportive coordonate de ACS MPG, cu destinația SPRINTEN, au scopul de a susține sedințele de terapie sau tratamenul necesar recuperării pentru copiii cu situație materială deficitară și afecțiuni grave. Tratamentele sunt de durată și costisitoare, de aceea sunt necesare eforturi susținute pentru a găsi soluții pentru finanțarea acestora.

FII SPRINTEN!

Sprijină cauzele noastre!

Poți face primul pas chiar acum:

Donate

FII SPRINTEN

Înscrie-te la evenimentele sportive care ne susțin

Transfer / Online

Te rugăm să ne contactezi

Redirecționează 3,5%

din impozitul pe venit

bottom of page