top of page

SPORTYA

SPORTYA este clubul tuturor amatorilor de tenis. Mii de jucători, de la începători la experimentați, au ales să își petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat și au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viață sănătos și activ.

Când și unde

Verificați website-ul www.sportya.net

Romania, Romania

Despre

În SPORTYA mii de jucători, de la începători la experimentați, au ales să își petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat și au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viață sănatos și activ.

SPORTYA s-a alăturat proiectului SPRINTEN și ne susțiune activ, în toate competițiile din calendar, având în același timp preocuparea de a educa comunitatea pe care o coordonează în privința implicării sociale.

Dacă ești pasionat de sportul alb sau dacă dorești să îl descoperi, te invităm sa încerci experiența unică oferita de cele peste 450 de turnee organizate anual în peste 60 de orașe din țară. În SPORTYA îți poți găsi noi parteneri de joc și îi poți provoaca la meciuri cu miză în clasamentele pentru amatori.

Descoperă adevărata plăcere de a juca tenis și susține proiectul SPRINTEN de fiecare dată când participi la oricare din evenimentele care fac parte din calendarul Tenis Partener.

Website: www.sportya.net

Social media: Facebook

Share This Event

bottom of page