SPRINTEN pentru copii!

3

Tu ce ai face daca copilul tau nu ar putea sa mearga? In Romania sunt peste 10.000* de copii pentru care firescul pas si zburdalnica alergare cotidiana raman doar vise frumoase, acestia fiind afectati in miscare sau imobilizati din diferite cauze, fie aparute din nastere fie pe parcursul vietii, ca urmare a unei boli sau a unui accident. Pentru multi dintre ei ar putea exista solutii.

SPRINTEN este un proiect social dedicat copiilor cu deficiente motorii, care a luat fiinta din dorinta de a le oferi cat mai multor micuti sansa de a se bucura de o copilarie din care nu lipsesc jocurile Baba Oarba si De-a v-ati ascunselea, aventurile cu bicicleta sau intrecerile sportive.

Pentru a deschide drumul SPRINTEN si-au dat mainile reprezentantii Fundatiei PRO AM Events, alaturi de echipa energica a MPG, echipa de creatie cu suflet a agentiei DDB Romania, parte a The Group, precum si multi profesionisti, specialisti si oameni de exceptie, care daca nu ar fi… nu am mai avea ce povesti.

Fundatia PRO AM Events va implementa proiectul SPRINTEN la nivelul comunitatilor sportive pasionate de ciclism si alergare, in cadrul evenimentelor coordonate de MPG. Prin simplul fapt ca oamenii aleg sa se bucure de libertatea lor de miscare, vor putea oferi sprijin copiilor cu deficiente motorii dandu-le sansa de a trai la randul lor aceasta minunata experienta.

„Este un dar nepretuit sa pasesti pe picioarele tale, sa poti sa alergi sau sa pedalezi. Odata cunoscuta drama copiilor cu deficiente motorii, captivi intr-o lume trista, plina de durere si fara perspectiva, nu poti ramane indiferent. Prin intreaga sa activitate, MPG ofera oamenilor ocazia de a se bucura de frumusetea miscarii, de natura, de timpul petrecut cu familia si prietenii. Este deci firesc sa ne dorim sa aducem aceasta bucurie si copiilor aflati acum in suferinta, sa-i ajutam sa priveasca spre viitor mai increzatori si sa simta ca nu sunt singuri”, a declarat Sanda Maria Mocuta, directorul general al agentiei de marketing sportiv MPG.

„Sa faci o campanie comerciala, servind astfel scopul de a accelera vanzarile pentru un anume produs este, bineinteles, o mare bucurie. Sa faci, insa, o campanie a carei miza este chiar mai profunda, o campanie care inseamna primul pas catre o viata care sa redefineasca normalitatea pentru un copil, care a fost nevoit sa traiasca pana acum fara un picior sau fara sa se poata deplasa, este cu totul altceva. Suntem foarte motivati sa facem parte din acest proiect! Este un efort colectiv de amploare si suntem siguri ca vom reusi sa facem ceva deosebit. Pentru inceput, am dezvoltat identitatea vizuala si posterul generic al proiectului, iar acum lucram la o strategie creativa care sa creeze buzz in jurul competitiilor MPG, sa surprinda si sa-i determine pe cat mai multi sa ,participe si, implicit, sa-i ajute pe copiii care nu cunosc una dintre bucuriile simple ale vietii… cea de a merge”, a subliniat Roxana Memetea, Managing Partner al agentiei de creatie DDB Romania.

***

Sursa: *Statistica publicata pe website-ul oficial al Directiei Generale de Protectie a Persoanelor cu Handicap, din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale: www.anph.ro.

This Campaign has ended. No more pledges can be made.