Partenerii proiectului SPRINTEN

1

Proiectul social SPRINTEN, dedicat sprijinirii copiilor cu deficiente locomotorii, este coordonat de Fundatia PRO AM Events, cu ajutorul echipei MPG. SPRINTEN beneficiaza de suportul echipei de creatie a agentiei DDB Romania, parte a The Group si totodata de cel al partenerilor media si al multor profesionisti si oameni deosebiti, fara de care… nu am mai avea ce povesti.

Fundatia PRO AM Events implementeaza proiectul SPRINTEN la nivelul comunitatii sportive pasionate de ciclism si alergare, in cadrul evenimentelor coordonate de MPG. Prin simplul fapt ca oamenii aleg sa se bucure de libertatea lor de miscare, ei ofera sprijin copiilor cu deficiente motorii dandu-le sansa de a trai la randul lor aceasta minunata experienta.

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PRO AM Events, care sustine initiativele dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu. Coordoneaza peste 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, pe 10 sporturi, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale, care formeaza comunitati de peste 80.000 de practicanti amatori:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro si alergare – www.runfest.ro, precum si un sistem de campionate sportive pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 9 ani, MPG a implementat 4.000 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG gasiti pe pagina oficiala: www.mpg.com.ro.

DDB Romania este agentia de creatie a grupului de comunicare The Group, lider al industriei de comunicare din Romania. The Group gestioneaza comunicarea pentru mai mult de 200 branduri locale si internationale. Detalii gasiti pe pagina oficiala: www.thegroup.ro.

KinetoBebe este Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor. KinetoBebe a luat fiinta in anul 2009 si a fost primul centru privat din Bucuresti specializat exclusiv in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 18 ani. Serviciile KinetoBebe acopera atat sfera recuperarii pediatrice – kinetoterapie, logopedie si terapie ocupationala cat si sfera serviciilor de profilaxie – programul de “Bebe Gim” si cel de „Junior Gim” .

Sustin spiritul sportiv si proiectul SPRINTEN si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa informam publicul larg postul de radio Itsy Bitsy, in calitate de partener media oficial, impreuna cu eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, alaturi de partenerii media: Inga Media, Libertatea, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sanatatea Media Group – Explore Medicine TV, FreeRider, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Alerg.ro, Edu-News.ro, Orasulm.eu, RunningMag, 4run.ro,Kooperativa 2.0, Sportlocal, 6pack.ro, Doctor.info.ro si bloggerii Gabriel Solomon, Sorin Chineata si Robert Dorobantu.

This Campaign has ended. No more pledges can be made.